Falco columbarius / Dvergfalk
Picea abies / Gran

BB 09 0229 / Falco columbarius / Dvergfalk <br /> Picea abies / Gran
X
 
Falco columbarius / Dvergfalk
Picea abies / Gran
Dvergfalk er vår minste falk. Den hekker spredt i fjellskog. De fleste fuglene trekker sydover i Europa i løpet av september eller oktober og komerm tilbake i april, mens noen få overvintrer på Sørlandet. Her en voksen hannfugl.
Harasjømyrene naturreservat, Ringsaker, Hedmark, Norway
31.05.2009
Bård Bredesen
Digitalt bilde (1644x1987px)
BB 09 0229