Vi kan levere høykvalitetsbilder til å ha på vegg i mange ulike formater og materialer. Har du spesielle ønsker så kan vi ordne det meste og ta derfor kontakt. Prislista og typene som er listet opp under er kun eksempler på de mest brukte typene. Alle prisene er inklusive merverdiavgift.

Veggbilder priser

 

Fine art print

Fine art print leveres i utgangspunktet på barytt papir fra Hahnemuhle eller Moab, men matt bomullspapir fra samme leverandører kan også leveres.

 

Lerret

Lerret er ferdig spent opp på blindramme og lakkert for lang holdbarhet. Mindre formater på 2cm tykk blindramme og større formater på 4cm blindramme.

 

Aluminium

Print på aluminium leveres med en opphengsskinne bak på plata slik at selve bildet står ca 1 cm ut fra veggen. Dette gir en fin skyggeeffekt rundt bildet.

 

Glass og ramme

Målene i pristabellen over er på selve printen. I tillegg må en beregne 5-10 cm ekstra plass på hver side av bildet for passepartout og ramme. Det vil si at et print på 40x60cm får en størrelse på ca. 56x76cm litt avhengig av hvor bred rammen er (7cm passepartout på hver side pluss litt ekstra rundt selve printet). Bildene leveres med refleksfritt kunstglass fra Groglass (70% UV sperre) og med standard ramme. Andre rammer kan ordnes, men pris vi lda avvike fra standardlista.

 

Vi gjør også oppmerksom på at kjøp som er foretatt ut fra forbrukerens spesifikasjoner og individuelle valg er untatt fra angreretten. Produksjon av bilder skjer etter at betaling er mottatt.