Turdus merula / Svarttrost

BB 11 0175 / Turdus merula / Svarttrost
X
 
Turdus merula / Svarttrost
Svarttrost er en av våre vanligste trostearter, som finnes i all slags skogsterreng, parker og hager. Hanner er svarte med gult nebb, mens hunner og ungfugler er mørkebrune med mørkt nebb. De fleste fugler trekker ut av landet og kommer tilbake i mars/april, mens endel fugler overvintrer. Flest fugler overvintrer i vintre med mye rognebær og i milde vintre. Bildet viser parkmiljø med svarttrosthann.
Rådhusplassen, Oslo, Oslo, Norway
09.04.2010
Bård Bredesen
Digitalt bilde (2696x3536px)
BB 11 0175