Fulmarus glacialis / Havhest (EN)
Larus hyperboreus / Polarmåke

EN
Sterkt truet
KA_140614_4766 / Fulmarus glacialis / Havhest <br /> Larus hyperboreus / Polarmåke
X
 
Fulmarus glacialis / Havhest (EN)
Larus hyperboreus / Polarmåke
Havhest hekker vanligvis i løse kolonier på avsatser i bratte kystklipper eller i jordhull på utilgjengelige skråninger. Havhest er en stormfugl som er i nær slekt med albatrossene. Her er den fotografert på Svalbard med en polarmåke i bakgrunnen.
Raudfjorden, Svalbard, Norway
14.06.2014
Kim Abel
Digitalt bilde (4235x2722px)
KA_140614_4766