Fulmarus glacialis / Havhest (EN)

EN
Sterkt truet
KA_130816_3415 / Fulmarus glacialis / Havhest
X
 
Fulmarus glacialis / Havhest (EN)
Arten hekker vanligvis i løse kolonier på avsatser i bratte kystklipper eller i jordhull på utilgjengelige skråninger. Havhest er en stormfugl som er i nær slekt med albatrossene.
Monacobreen, Svalbard, Norway
16.08.2013
Kim Abel
Digitalt bilde (4896x2754px)
KA_130816_3415