Fulmarus glacialis / Havhest (EN)

EN
Sterkt truet
KA_140616_5328 / Fulmarus glacialis / Havhest
X
 
Fulmarus glacialis / Havhest (EN)
Havhest hekker vanligvis i løse kolonier på avsatser i bratte kystklipper eller i jordhull på utilgjengelige skråninger. Havhest er en stormfugl som er i nær slekt med albatrossene. Her er den fotografert på Svalbard i lav flukt over vannet.
Borebukta, Svalbard, Norway
16.06.2014
Kim Abel
Digitalt bilde (5711x3132px)
KA_140616_5328