Fulmarus glacialis / Havhest (EN)

EN
Sterkt truet
KA_140615_5272 / Fulmarus glacialis / Havhest
X
 
Fulmarus glacialis / Havhest (EN)
Havhest hekker vanligvis i løse kolonier på avsatser i bratte kystklipper eller i jordhull på utilgjengelige skråninger. Havhest er en stormfugl som er i nær slekt med albatrossene. Her er den fotografert på Svalbard i Kongsfjorden, liggende på vannet.
Kongsfjorden, Svalbard, Norway
15.06.2014
Kim Abel
Digitalt bilde (2984x4476px)
KA_140615_5272