Fulmarus glacialis / Havhest (EN)

EN
Sterkt truet
KA_130813_2697 / Fulmarus glacialis / Havhest
X
 
Fulmarus glacialis / Havhest (EN)
Havhest i flukt. Arten hekker vanligvis i løse kolonier på avsatser i bratte kystklipper eller i jordhull på utilgjengelige skråninger. Havhest er en stormfugl som er i nær slekt med albatrossene. Her er den fotografert på Svalbard.
Isfjorden, Svalbard, Norway
13.08.2013
Kim Abel
Digitalt bilde (5614x3158px)
KA_130813_2697